search

Over ACE

Over ACE

Troef

De ACE in ACE-Groep T staat voor Anticipative Continuing Education: door voortdurende vorming ben je niet alleen mee met de veranderingen in de samenleving; je bent ze een stap voor. Wat je vandaag leert, kan je morgen immers meteen in de praktijk omzetten.

In het tennis is een ace een opslag die door de tegenspeler niet kan worden teruggeslagen. Met een paar geslaagde aces ben je zeker van de overwinning. Zo ook geeft ACE jou de mogelijkheid een beslissende stap voorwaarts te zetten.

Het Engelse woord 'ace' betekent troef. Onze troeven zijn ons uitgebreide opleidingsaanbod, onze nauwe band met Groep T - Internationale Hogeschool Leuven, de evenwichtige dosering van theorie en praktijk in onze opleidingen, onze gemotiveerde en talentvolle docenten en onze centrale ligging in Leuven.

Niet toevallig bevatten de vitamines A, C en E precies die stoffen, die het verouderingsproces tegengaan en nieuwe levenskracht geven. ACE houdt je vitaal en geeft je energie om je te ontplooien. Bij ons studeer je niet alleen voor je carričre, maar voor het leven.


ACE Infodagen
I Am Number One
'L4' Consortium
'L4' Consortium

ACE-Groep T is lid van Consortium L4, het samenwerkingsverband tussen alle centra voor basiseducatie en volwassenenonderwijs in de regio Leuven-Hageland.